Vijesti Node

HDZ BiH - Puštena je u rad mobilna Android aplikacija „Zajedništvo" i službena web stranica www.zajednistvo.com

Živimo u digitalnom dobu, te smo se sukladno tome željeli na inovativan način obratiti našem članstvu, podupirateljima i simpatizerima.

Puštena je u rad mobilna Android aplikacija „Zajedništvo" kao i službena web stranica www.zajednistvo.com - Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ-a BiH) i Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) za Opće izbore u Bosni i Hercegovini 2018. godine.

Kroz mobilnu aplikaciju "Zajedništvo" možete pregledati naše kandidatske liste za sve razine vlasti, pročitati izbornu poruku našeg predsjednika dr. Dragana Čovića „Zašto sam se odlučio kandidirati za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH?", pregledati izborni program kao i pogledati najnovije vijesti i video sadržaje putem HDZBiH.TV kanala.

Aplikaciju “Zajedništvo“ kao i službenu web stranicu www.zajednistvo.com  pustio je kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, sa mladima iz stranke.

-Jučer smo predstavili svoj izborni Program, ja sam duboko uvjeren da smo ga predstavili na pravi način, primjeren način, kako to priliči stožernoj stranci hrvatskog naroda. Jedno posebno mjesto u toj provedbi, sve ono što smo zacrtali kroz sedam točaka našeg Programa, ima naša Mladež, naglasio je predsjednik Čović, oslanjajući se na potporu Mladeži.

Kampanja HDZ-a BiH i ove izbore oslonit će se na suvremene komunikacijske kanale i platforme, te pored mobilne aplikacije „Zajedništvo" i nove službene web stranice www.zajednistvo.com nastavit će i sa suvremenom komunikacijskom platformom s koje će emitirati Internet televiziju.

Nova medijska platforma uz internet televiziju, mobilnu aplikaciju i službenu web stranicu, svakako će dodatno pojačati promidžbeni aspekt kampanje HDZ-a BiH.

Izdvajamo

Danas je u Mostaru održana 32. sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH, a nakon toga i 7. sjednica Središnjeg odbora. Raspravljalo o aktualnoj...
Predsjednik Čović informirao je veleposlanika Pósa o trenutnoj političkoj situaciji u BiH u svijetlu održanih Općih izbora u BiH, s posebnim osvrtom...
Na današnji dan prije 27 godina, 18. studenog 1991., utemeljena je Hrvatska zajednica Herceg-Bosna kao politička, gospodarska i područna cjelina...
Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović održao je danas sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko–neretvanske županije u Domu HDZ...