Vijesti Node

Predsjednik Čović i zamjenica predsjednika Krišto u Livnu održali sastanak sa Županijskim odborom HBŽ-a

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović danas je u Livnu održao sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, na kome se prezentirala analiza kampanje, izbornih rezultata, kao i način implementacije izbornih rezultata.

Uz predsjednika Čovića, sastanku je nazočila i Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH.

Ivica Brešić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ upoznao je predsjednika Čovića sa trenutnom političkom situacijom u županiji, ali i sa svim aktivnostima koje su rađene tijekom pozitivno vođene izborne kampanje.

Predsjednik Čović je kazao kako ovim posjetama želi iskazati punu zahvalnost Županijskim odborima, kao i svima koji su sudjelovali te doprinijeli dobrom rezultatu, kako unutar stranke tako i koalicijskim partenima koji su nastupili uz HDZ BiH kroz Hrvatski narodni sabor.

„Povjerenje koje smo dobili kroz Zajedništvo u koaliciji Hrvatskog narodnog sabora, predvođeno HDZ-om BiH, velika je odgovornost i obveza da svojim radom u sljedeće četiri godine ispunimo naša obećanja i očekivanja glasača. Glasovima koji smo dobili spriječen je pokušaj nastavka politike dekonstituiranja hrvatskoga naroda i onemogućeno je formiranje tijela vlasti protivno većinskoj hrvatskoj izbornoj volji“, poručio je dr. Čović, kazavši kako moramo nastaviti raditi na Reformskoj agendi, ubrzanju europskog puta BiH kao i izmjeni Izbornog zakona.

Posjeta svim Odborima služi kao priprema za sjednicu Predsjedništva i Središnjeg odobra HDZ-a BiH koji su zakazani za 19. studenog, na kojima će stranačka tijela  zauzeti stavove te dogovoriti daljnje korake i pravce djelovanja HDZ-a BiH.

Izdvajamo

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović čestitao je reisu-l-ulemi Huseinu ef. Kavazoviću na...
Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović razgovarao je danas na Kupresu sa izaslanstvom udruga proisteklih iz Domovinskog...
Klauzura Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine održana je danas na Kupresu. Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, predstavio je...
Predsjedništvo HDZ-a BiH na Kupresu je večeras održalo svoju 5. sjednicu te raspravljalo o nizu aktualno političkih tema. Nastavno na danas...