O NAMA
Mladež HDZ BiH

 

Mladež Hrvatske Demokratske Zajednice zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti započinje mnoge projekte vezane za bolji, kvalitetniji i operativniji rad mladeži kako kroz rad na terenu tako i putem aktualnih tehnološko-informacijskih načina rada i djelovanja.

Započeti projekti namijenjeni su višebrojnim ciljevima, odnosno zadacima kao što je prvenstveno ostvarivanje prilika za rad, učenje i obrazovanje sadašnjih članova mladeži te pripremanje uvjeta i kvalitete rada i djelovanja za buduće članove, pri čemu bi stekli osnove rada i javnih odnosa, unaprijedili vještine upravljanja organizacijom odnosno strankom, pri čemu bismo posebno istakli mogućnosti timskog rada, planiranja i komunikacija, osmišljavanja, provedbe i vrednovanja projekata unutar djelovanja organizacije Mladeži HDZ BiH.

Ono što je uvijek prisutno kroz naše djelovanje je okupljanje mladeži, druženje, borba protiv ovisnosti i maloljetničke delikvencije, ekološka svijest kao i ono čime se najviše bavimo: kultura, šport, prosvjeta i obrazovanje, što uključuje i zajedničko djelovanje i odnose s međunarodnim organizacijama mladeži iste ili slične političke orijentacije. Sve poduzete akcije i projekti su temeljene na dragovoljnom angažmanu, tako da svi sudionici naših aktivnosti u volonterskom duhu nastoje ostvariti gore navedene zadaće i ciljeve.

Središte naših aktivnosti je mladež, aktivnost koja je usmjerena ka izgradnji pojedinca odnosno čovjeka, stoga je i jedan od naših predizbornih slogana najbolje opisao i sažeo sve naše aktivnosti a to je:

"Na prvome mjestu čovjek"

Stoga ako želiš nas posjetiti, priključiti i upoznati nas:

Izvoli, tu smo za TEBE ! UČLANI SE !

Mladež HDZ BiH

www.mladez-hdzbih.org